Leveransinformation

Fraktkostnad och andra kostnader

Vid order under 700 kr debiterar vi 75 kr för frakt med Postnord eller DHL. Du har fri frakt över 700 kr. För ej uthämtade paket/varor förbehåller vi oss rätten att debitera dig 250 kr för att täcka våra frakt- och hanteringskostnader. På grund av detta är det viktigt att du hämtar ut ditt paket så fort som möjligt efter att du fått en avisering. Ser vi att du inte hämtat ut ditt paket inom 7 dagar kan vi komma att kontakta dig med en påminnelse.

Leveransmetoder

Vi skickar beställningar via PostNord eller DHL. Beställningar skickade med PostNord skickas som Varubrev 1:a klass eller MyPack (Collect/Home Small). Varubrev hamnar i postlådan, om paketet inte får plats i postlådan levereras det vid din dörr. I de fall du valt PostNord Varubrev och paketet är större än Postnords maximala mått skickas paketet istället som PostNord MyPack Home Small/Collect eller DHL Servicepoint. Varor skickade med DHL är spårbara hela vägen och hämtas hos ditt närmsta ombud. (OBS: för återförsäljare/registrerade företag med inloggning gäller separata leveransvillkor).

Har du ditt spårningsnummer kan du spåra din beställning nedan:
PostNord
DHL

Leveranstid

Leveranstid är normalt ca 7 arbetsdagar efter beställningsdatum. Notera dock att det kan ta längre tid till vissa orter (t.ex. leveranser till Norrland). Vi kan inte ta ansvar för eventuella förseningar hos PostNord eller DHL. Om vi får problem med att leverera din beställning i tid kommer att vi kontakta dig snarast möjligt. (OBS: för återförsäljare/registrerade företag med inloggning gäller separata leveransvillkor).