Leveransinformation

Fraktkostnad och andra kostnader

Vid order under 500 kr debiterar vi fr. 50 kr för frakt med Postnord. Du har alltid fri frakt över 500 kr. För ej uthämtade paket/varor förbehåller vi oss rätten att debitera dig 250 kr för att täcka våra frakt- och hanteringskostnader. På grund av detta är det viktigt att du hämtar ut ditt paket så fort som möjligt efter att du fått en avisering. Ser vi att du inte hämtat ut ditt paket inom 10 dagar skickar vi ett mail som påminnelse. Notera att Postnord eller DHL också kan komma att skicka påminnelse. (OBS: för återförsäljare/registrerade företag med inloggning gäller separata fraktvillkor).

Leveransmetoder

Vi skickar våra varor med huvudsakligen Postnord, det förekommer att vi istället skickar paket med DHL. Varor skickade med Postnord skickas som 1-klass Varubrev eller MyPack (Collect/Home Small). Varubrev hamnar i brevlådan om de får plats, i annat fall får du en avisering till ett ombud, vänligen notera att vi inte kan välja om varubrev ska delas ut i brevlåda/postfack eller till ombud. I de fall du valt Postnord Varubrev och paketet blir större än Postnords maximala mått skickas paketet istället som Postnord MyPack Collect/Home Small. Postnord MyPack Collect är spårbara hela vägen till ditt närmsta ombud. Vid fri frakt skickar vi paket med antingen Postnord (MyPack Collect/Home Small) eller DHL (Servicepoint). Varor skickade med DHL är spårbara hela vägen och hämtas hos ditt närmsta ombud. (OBS: för återförsäljare/registrerade företag med inloggning gäller separata leveransvillkor).

Har du ditt försändelse-id/spårningsnummer kan du spåra din beställning nedan:
Posten
DHL

Leveranstid

Din order skickas normalt samma dag om vi får den före kl 11:00 och varan finns i lager. Detta innebär att du normalt har din order 1-3 arbetsdagar efter beställningsdatum, notera dock att det kan ta längre tid till vissa orter (t.ex. leveranser till Norrland). Vi kan inte ta ansvar för eventuella förseningar hos Postnord eller DHL. Om vi får problem med att leverera din order i tid kommer att vi kontakta dig snarast möjligt. (OBS: för återförsäljare/registrerade företag med inloggning gäller separata leveransvillkor).